Perfectie. Daar kiezen we voor bij elke klant, bij elke haaraanvulling en pruik.

Fillmaze gaat daar nog een stapje verder in en wordt volledig in eigen atelier gemaakt. Met vooruitstrevende technieken en veel zorgzaamheid.

innovatie door team Mattiss

Fillmaze is een innovatieve, uiterst fijne techniek die ontwikkeld werd door Laurent Mattiss en zijn team in nauw overleg met specialisten uit de medische wereld.
Elke fillmaze-haaraanvulling wordt volledig op maat en met de hand gecreëerd in ons eigen atelier. Basis van de haaraanvulling is een ragfijn netje. Daaraan bevestigen we nauwgezet haren die qua kwaliteit, kleur en textuur niet te onderscheiden zijn van je eigen haar. Je haaraanvulling oogt en beweegt zoals je eigen haar.
Een fillmaze-aanvulling wordt bijna onzichtbaar tussen je eigen haren geplaatst en verweven met je eigen haar. Afhankelijk van het haar en in overleg met jou, doen we dat met één of meer van de vier ontwikkelde hechtingstechnieken. Maar altijd op een manier die je eigen haar niet beschadigt of hindert in zijn groei.

voor jou?

Fillmaze is een minutieuze techniek die kale plekken en dun of terugwijkend haar op een natuurlijke manier aanvult. Ideaal dus als je eigen haar dun wordt, gedeeltelijk uitvalt of slechts beperkt of kort teruggroeit. Bijvoorbeeld door ziekte, erfelijkheid, leeftijd of hormonen. Ook voor wie tijdens een chemobehandeling het eigen haar deels behoudt dankzij een ijskap, kan fillmaze een oplossing zijn.

licht en zorgeloos draagcomfort

Je draagt fillmaze permanent en kan er zorgeloos mee sporten, naar de sauna of het zwembad en door weer en wind. De fijne basis is luchtig, licht en ademend en niet belastend voor je huid of eigen haar. Je vergeet helemaal dat je een haaraanvulling hebt en geniet volop van een hoog draagcomfort.

(na)zorg en prijs

Een fillmaze-aanvulling draag je dag en nacht en was en verzorg je gewoon samen met je eigen haar. Afhankelijk van het tempo waarop je eigen haar groeit en de grootte van de aanvulling kom je om de zoveel weken langs om de aanvulling te verzorgen en opnieuw te bevestigen. Dat combineren we met een kappersbeurt van je eigen haar. Fillmaze wordt volledig in eigen atelier en op jouw maat gemaakt met kwaliteitshaar en verfijnde technieken. Afhankelijk van de grootte, varieerde de prijs van fillmaze-haaraanvullingen die we al creëerden van € 700 tot € 4000. In sommige gevallen en met dokstersattest is terugbetaling of een aankoop aan 6% btw mogelijk.
wat klanten zeggen:

'Mijn hart maakt vreugdesprongetjes telkens als ik mezelf nu in de spiegel zie.'


'Eindelijk kan ik ook fietsen, in de tuin werken of gaan winkelen als het regent of heel warm is. Dat durfde ik vroeger niet met mijn eigen weinige, kroezelige haren.'


'mijn pruik was warm en kriebelde, zeker bij warm weer. Wat was ik blij als ik ze 's avonds kon afzetten. Met filmaze is dat ander: het voelt even luchtig als mijn eigen haar en ik merk niet dat ik het draag. Het werd een stukje van mezelf.'Meer weten?
Aarzel niet.
Neem vrijblijvend contact met ons op.
contact:

telefoonnummer:+32492739344
mail: info@mattiss.be