haaraanvullingen

Je haar valt deels uit of het wordt heel dun. Je mist je vertrouwde spiegelbeeld. Dan helpen wij jou graag met een oplossing op maat.

op maat

Vanuit onze jarenlange expertise geven wij je graag persoonlijk advies. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die voor jou veilig, fijn en comfortabel voelt: een haaraanvulling of deelpruik die je haar voller of kale plekken onzichtbaar maakt.

Kleine haaraanvullingen maken we zelf. Voor andere werken we samen met betrouwbare partners. Maar altijd voltooien we je haaraanvulling of deelpruikje in ons eigen atelier. Tot in de puntjes. Dan bevestigen we het
- veilig en onzichtbaar - op of tussen je haar. Zo vloeien je eigen en je nieuwe haar natuurlijk in elkaar over. Zo voel jij je weer helemaal jij.

fillmaze: innovatie by mattiss

Een haaraanvulling of deelpruikje wordt bevestigd op je eigen haar of hoofdhuid. Alternatief is onze eigen innovatieve haaraanvulling fillmaze. Die wordt volledig op maat en met de hand gecreëerd in ons atelier en tussen je eigen haar geplaatst en geknoopt. Is dit een optie voor jou, dan bespreken we dat zeker.

zorg en nazorg

De verzorging hangt af van het type haaraanvulling. We nemen de tijd om je alles uit te leggen en te tonen. Soms kan de verzorging gewoon thuis, of wij nemen ze graag van je over in een privéruimte van het salon.
Heb je mettertijd geen haaraanvulling meer nodig,
dan maak je vlot de overstap naar ons kapsalon.

Kanaal Z kwam voor het programma Alle zaken op een rijtje langs bij het team van xtra hair.
Meer weten?
Aarzel niet.
Neem vrijblijvend contact met ons op.
contact:

telefoonnummer:+32492739344
mail: info@mattiss.be