pruiken

Je haar verliezen heeft een grote impact op je leven.
Natuurlijk wil jij dan een oplossing op jouw ritme, jouw maat.
En jezelf weer graag zien, jezelf weer graag zijn.
jouw ritme


Een persoonlijke, warme aanpak, dat is voor ons essentieel. Zeker op een kwetsbaar moment als dit. We ontvangen je in een privéruimte waar je in alle rust kan kijken, voelen, vragen en luisteren. Samen komen we tot de oplossing die voor jou klopt. Een natuurgetrouwe pruik, een sjaal of een mutsje? Alles kan.

Je haar verliezen door ziekte (bv. alopecia), een behandeling (bv. chemo bij kanker) of erfelijkheid weegt lichamelijk en emotioneel zwaar. Daarom volgen wij jouw ritme: wil je je haar liefst meteen kort of in fasen? Wanneer voel jij je klaar voor een pruik of haaraanvulling? Jij kiest het moment en wie er dan bij jou mag zijn.


op maat


Voor onze pruiken werken we samen met kwalitatief hoogstaande partners. De afwerking gebeurt altijd met de hand in ons eigen atelier. Daar perfectioneren we de pasvorm en we kleuren, knippen en stylen je pruik.

Wil je haar dat perfect lijkt op je eigen coupe? Of kies je voor een totaal andere look? Dankzij onze decennialange kapperservaring en up-to-date blik oogt jouw pruik heel natuurlijk en valt ze perfect samen met wie jij bent en wat jij wil. En de anderen? Die zien geen pruik, maar een prachtvrouw, een prachtman.


zorg en nazorg


De verzorging van je pruik is afhankelijk van het type haar - Europees of Oosters natuurhaar of synthetisch haar - en van de afwerking van de pruik. We nemen de tijd om je alles uit te leggen en te tonen. Voor de verzorging ontvangen we je altijd in een privéruimte.

Is je haarverlies tijdelijk, dan begeleiden we je in de overgang naar je eigen haar en kan je geleidelijk de overstap maken naar ons kapsalon.


de prijs


Welk haartype kies je? Is je pruik met de hand of machinaal gemaakt? Hoe fijn wil je de basis van de pruik (waarop het haar is bevestigd)? Afhankelijk van je keuze kost een pruik je tussen € 350 en € 1500 of meer.
Bij een medische indicatie kan je een gedeeltelijke of volledige terugbetaling krijgen van de mutualiteit en misschien ook van je hospitalisatieverzekering. We helpen je graag bij de aanvraag ervan.
Voel je veilig en gerust, ook in de wind.


Stijl en comfort gaan hand in hand.
Helemaal jij, die natuurlijke look.


Zorgeloos wandelen, lopen, bewegen.


Wij stylen je pruik zoals jij wil, zoals jij bent.


Kies je kleur: natuurlijk of liever een andere tint?Laurent Mathys en model Veerle Van Dyck te gast in Living PLUS.

In fix hair

Dagelijkse dingen die je wél kan met een haarwerk van Europees echt haar.
Meer weten?
Aarzel niet.
Neem vrijblijvend contact met ons op.contact:

telefoonnummer:+32492739344
mail: info@mattiss.be
© Xtra hair by Mattiss 2022 alle rechten voorbehouden // Mechelsesteenweg 286 Bonheiden // btw-nummer: BE 0450.152.353 //meer info over ons privacybeleid //laatste wijziging: 25 juli 2022